We are Aracraft.
We Design your Leather Bracelet

Moreover, we make it with our premium quality of products and services

Less Time

Lebih Cepat

We do it as soon as possible. No more than a week

Stainless Button

Kancing Stainless

No worry of a rainy day because it's stainless and guaranteed

Genuine Leather

Kulit Asli

We use genuine cow and bufallo leather from Cibaduyut, a famous Indonesia's leather supplier

Unique Design

Desain Unik

Customized yours and be DIFFERENT, just like our tagline :)

Our Customers

We Value The Quality First for The Best Order Experience

Gelang Aracraft itu seru buat seru-seruan

- Bob Merdeka (Maicih)

Mungkin kami akan jadi jodoh, itu sebabnya aku memberinya DAWAM JODO Aracraft;.

- Onta Arab

Kami suka barang-barang vintage dan classic. Aracraft itu classic menurutku.

- Author

Products

Introducing our main products:


dawam | beulit


Services

We make sure our admins and resellers are kind to you. If what they serve wasn't pleasure you, feel free to contact us ;)



Blog

Search

Minggu, 23 Oktober 2016

BEULIT Bracelet



DAWAM Bracelet


Coming Soon: #BehindMyAracraft



Ada cerita dibalik setiap gelang Aracraft. 
Ada cerita dibalik gelang Aracraft ku, kamu?



*COMING SOON*



#comingsoon #aracraft #story #BehindMyAracraft #myaracraft #value #customleatherbracelet  #madeinbandung #indonesia

Jumat, 12 Agustus 2016

Jumat, 19 Juni 2015

Pelayanannya TOP BGT


" Awalnya liat gelang ARAcraft itu di STM pas lagi Open House kemarin. Nanya-nanya ternyata bisa custom gitu deh. Mau bikin couple yang gak pasaran dan gak ada orang yang pake, tapi tapi susah juga. Akhirnyaaaaa nemu deh mau dicoupel-in apa. Terus adminnya ternyata sabaaarrr baiiik bangett deh pokoknya, ngasih masukan yang bagus yang mana, mau desainnya yang gimana dibikinin sama dia. Aaaaa pokoknya pelayanannya T.O.P B.G.T. Dan hasil gelangnya sesuai yang diharapkan, lucuukk beuuddd. Bagus beuudd! pokonya gak nyesel deh :*

Sukses terus buat @aracraft luvluv <3 [:kiss] "

"I found Aracraft's leather bracelet at a bazaar stand on the last SMKN 1 Cimahi Dies Natalis. I was getting the info that its leather bracelet could be customized. It was hard to find a unique design for my couple-bracelet. But it was getting easier because the admin is so kind and patiently help me in finding the best design. Arrrgh, absolutely! their service is so TOP (good). The bracelet was great and so cute. No regrets to buy this product in ARAcraft.

Good luck @aracraft! love it!"

Contact Us

Meet our best marketing lady, Astri on BBM or Line!

bbm ..... line

or just write a letter to us by filling the form below

Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

order

order